HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.10.31. 01:54 gdustour

9. nap, Huntington Beach (CA)

Megkezdődött az igazi turnémódra beállás, amikor már nincs reggeli lazítás, hanem egyből indulunk a következő állomásra, jelen esetben Huntington Beachre, ami ugyan nem volt nagy távolság, de a koncert koradélután volt. Huntington Beach gyönyörű hely, szép utcák, szép tengerpart, szép lányok, jó bárok, tudnék itt élni :) A zenekar egy régi barátjánál volt a szállásunk, aki szerencsémre csak néhány utcányira lakik a bártól, ahol a koncert volt, és mivel ez egy akusztikus koncert volt oda tudtuk vinni amit kellett kézben is, így nem kellett vezetnem, és már a koncert előtt sörözgettünk meg pizzáztunk a szállásadónknál.

A koncert egész jó volt, a helyi banda egy direkt akusztikus banda, a Get Deadnek van külön akusztikus szettje, a Neutralboynak meg minden jól áll :) Ezen a helyen egészen sokan voltak, és a merch is jól ment, úgyhogy elégedetten mentünk a szállásra, ahol egy hatalmas házibuli alakult ki. Itt előkerült a pálinka is, amit hoztam, sikerült vele mindenkit "elintézni", az amerikaiak továbbra sem bírják a pálinkát, este 9-re mindenki nagyon jó állapotba került, a társaság nagy része nem sokkal éjfél után már aludt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr365607300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása