HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.11.19. 02:33 gdustour

31. nap, St. Louis (MO)

Nem sikerült túl sokat aludni, mert eléggé elhúzódott a buli, de azért így is jó volt szállodában ébredni. Megreggeliztünk és hamar elindultunk, mert hosszú út várt ránk. Az idő egyre rosszabbnak tűnt, és egyszercsak kaptam a telefonomra egy "emergency warning"-ot, miszerint tornádóveszély van a környéken, és keressünk fedezéket. Elkezdtük nézni az online radarképet, és láttuk, hogy körülöttünk jobbra-balra tornádók vannak. De az úton lehetett haladni, egyszer kellett csak komolyabban lelassítani, bár a szél végig durva volt. De azért megoldottam. :) Mondták is a srácok: Peter - Tornado: 1-0 :)

Az elég kemény volt, mikor megálltunk egy helyen tankolni, és kiderült, hogy az egész városban nincs áram a vihar miatt. Aztán mondták, hogy összedőlt pár ház is, úgyhogy tényleg kemény volt. De végülis simán eljutottunk St Louisba, ahol meglepően jó idő volt, szinte nyár. Volt viszont pár autóra rádőlt lámpaoszlop, stb, ott is pusztított a vihar. A klub egész kicsi volt, a legkisebb a turnén, és ettől a hangulat igazán jó lett. Ment a stage-dive, meg minden. Aztán megtudtuk, hogy a Masked Intruder játszik egy másik koncertet is aznap este egy másik helyen. Vagyis ugyanazok a tagok egy régi felállással, más számokkal. Egyébként a turnészabályok miatt nem is léphetnének fel ugyanabban a városban még egyszer aznap. Kiderült, hogy szállást is tudnak nekünk, úgyhogy elmentünk a koncertre. Ez a zenekaruk jobb volt, mint a Masked Intruder, fura dolog, hogy még is az a sikeresebb. A zenekar egyik ismerőse a bárban dolgozik, úgyhogy kaptunk sik ingyen italt is. 4 óra körül elmentem aludni a buszba, mert már nagyon álmos voltam.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr165643330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvira Csillag 2013.11.19. 06:34:59

Amit csinálsz, azt mindig ügyesen,nagy figyelemmel teszed (1:0), csak így tovább!
süti beállítások módosítása