HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.11.08. 09:16 gdustour

21. nap, Baltimore (MD)

Egész simán ment a vezetés, meglepően nem voltam fáradt. Menet közben majdnem elütöttünk egy rókát, de megmentettem az életét :) Egy benzinkútnál a kutassal elkezdtünk zenéről beszélgetni, kapott is egy CD-t. Végül fél7-ig bírtam, utána Dave vette át a vezetést. Az egyik megállónál nagyon fura dolog történt: odajött hozzánk egy ilyen hittérítőnek kinéző valaki, megkérdezte, hogy vallásosak vagyunk-e, de aztán elmondta, hogy valamiért úgy érezte, hogy támogatnia kell minket, és ugyan csak 40 dollár volt nála, de azt nekünk adta. Útközben még elmentünk a Masked Intruder busza mellett, ennek örömére locsoltunk rájuk sört az autópályán.

Délután 2 körül már a helyszínre értünk, tehát kivételesen nagyon időben voltunk. Leültünk kicsit pihenni a nagyon kényelmes öltözőben, ahol megint remek kiszolgálás volt, mindenféle üdítők, gyümölcsök, chips, stb. Remek fürdőszobánk is volt, úgyhogy mindenki fürdött is. Aztán amíg a srácok 5-től intézték a soundchecket, én elmentem sétálni kicsit a városba. A koncerthelyszín a belváros közepén volt, így aztán egész jól meg tudtam nézni magamnak Baltimore-t. Az öböl környéke nagyon szép volt, és még arra is volt időm, hogy felmenjek egy felhőkarcolóba, hogy fentről is megnézhessem a várost.

Mire visszamentem már sörünk is volt, és kezdődött a készülés a koncertre. A terem egyébként nagyon jó volt és hatalmas. A színpad akkora, amekkorák azok a koncerttermek szoktak lenni ahova általában megyek. :D Tovább fejlesztettük a stage tech munkát, egészen profi gépezetként működtünk ma.

A koncert után hamarosan megjött a vacsoránk, és egyből ki is derült, hogy alvóhelyünk is lesz. Így aztán gyorsan bepakoltunk a buszba és nyugodtan lazítottunk meg beszélgettünk a buli végéig. Aztán elmentünk az alvóhelyre, ahol először szenvedtünk kicsit a parkolóhely kereséssel, aztán rámentünk a sörözésre és a beszélgetésre :) majd szép lassan elaludtunk.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr295620399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvira Csillag 2013.11.08. 19:03:52

Remélhetőleg a 40$ nem hamis!
süti beállítások módosítása