HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.11.02. 10:13 gdustour

14. nap, Halloween, New Orleans

New Orleansben maradtunk erre a napra, mert csak szombaton lesz Gainesville-ben a Fest-en az első Get Dead koncert (másnap is lesz még egy). Aludtunk amennyit csak tudtunk, aztán ebédeltünk, ruhamosásra is volt idő. Aztán délután elindultunk bulizni. A szállásadónk autójának csomagtartójában utaztam, de ki lehetett látni belőle, úgyhogy láttam valamennyit New Orleansból. Láttuk a Katrina által lerombolt részeket is, érdekes volt. Aztán megérkeztünk arra a környékre, ahol a bulik voltak. Mindenki beöltözve, az utcán lehetett inni is (az USA-ban alabból általában nem lehet), úgyhogy nekimentünk az estének. De először is vettünk mi is maszkokat, remekül néztünk ki :)

Végül ment az iszogatás kb 2-ig, aztán megpróbáltunk egy taxit fogni, ami elég nehezen ment, nagyon sokan akartak hazamenni, úgyhogy kb 1 óráig tartott mire végre sikerült hazaindulnunk. Végül aztán megérkeztünk és én a biztonság kedvéért a buszban aludtam, hogy ne ébresszenek fel reggel és aludhassak amennyit csak tudok.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr975610079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvira Csillag 2013.11.02. 12:26:39

Szeretnék látni maszkos képet!
süti beállítások módosítása