HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.11.29. 22:09 gdustour

42. nap, San Jose (CA) - hálaadás

Reggel 9-ig vezettem, egész sima út volt, pedig azt mondták, hogy ez lesz a legnehezebb vezetés az egész úton. De igazából csak akkor lett volna rossz, ha van hó, mert végig hegyekben kell menni, de szerencsére nem volt, így élveztem a vezetést. Pár helyen volt egész nagy köd, amikor azért jobban oda kellett figyelni, de végül a kaliforniai hegyekben felkelő nap miatt simán megérte. :) Váltás utána Dave vezetett, és hamarosan meg is érkeztünk egy lehajtóhoz, ahol Scotty és Tim kiszállt, ők San Franciscotól északra laknak, és Tim barátnője jött értük. Utána Dave kiszállt a barátnőjénél Oaklandben, és Mike is ottmaradt, oda jöttek érte. Innentől Drew vezetett, és mentünk San Jose-ba, Samhez. Még útközben megálltunk Drew rokonainál, aztán 3 körül már Sam lakásában voltunk. Ittunk gyorsan egy sört, aztán fürödtünk és készültünk az estére.

5 körül értünk oda a házhoz, ahol Sam anyja, és nagyszülei vártak miket. Már volt előételnek rák meg zöldségek, sajt, és persze italokkal is készültek. Közben focimeccset néztünk, beszélgettünk, Sam nagyszülei nagyon jófejek. Lassan elkészült a vacsora is. Volt pulyka, többféle krumpli, gombás öntet, zöldségek, pogácsa szerű valamik, és persze bor, illetve aki amit akart. Jó volt végre egy kis bort inni a sok sör után, amit a turnén kapunk. 8-ra végeztünk kb az evéssel, és mindenki nagyon bekajált. De persze ez után még jött a desszert, ami különböző tortákat jelentett, így aztán végképp tele lettünk. :)

10 körül hazamentünk, Sam és Jessica el is mentek aludni, mi meg a srácokkal még elmentünk egy helyre, amiről azt mondták, hogy kocsma, de igazából valakinek a pincéjében van kialakítva egy bár, rendes bárpulttal, zenével, mindennel. Jó volt ezt is látni, de nagyon fáradt voltam, úgyhogy egy sör után én visszamentem a házba és lefeküdtem aludni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr65668070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása