HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.12.10. 12:55 gdustour

51. nap, San Antonio (TX)

Szokásosan 11-kor keltünk, összeszedtük magunkat és indultunk is. Én vezettem, megálltunk egyszer kajálni, de 4-re már ott is voltunk Chrisnél és Jamie-nél, akik étellel-itallal vártak minket. Kajáltunk, ittunk hot toddyt meg sört, aztán a legtöbben elaludtuk, szerencsére most volt időnk kicsit lazítani.

9-re mentünk a koncerthelyszínre, akkor kezdődött a buli, de volt kb 6 zenekar. Felváltva mentek a koncertek, volt egy nagy színpad, meg egy sarok színpad nélkül. A Get Dead az utóbbi helyre került, ami elég fura volt az elmúlt 1.5 hónap színpadjai után, ahogy ott mondtuk is: vissza a valóságba. Előtte még lement pár zenekar, volt egy lánybanda, akik nagyon jók voltak, volt egy crustpunk is, akiknél a gitáros egy kb 160 kilósnak kinéző arc volt, hentesnek öltözve disznómaszkban, elég komoly volt. :) Get Deadre jót buliztam, végre nem kellett "dolgoznom" a színpadon. Utána vacsoráztunk, megnéztünk egy mexikóiakból álló skinhead bandát, ami szintén elég érdekes volt, aztán egy rockabilly trió zárta az estét, lángoló dobbal meg gitárral, jó volt. 2 körül visszamentünk Chrisék házába, ittunk még egy sört, és lefeküdtünk aludni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr935684481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása