HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.10.31. 01:48 gdustour

7. nap, Pomona (CA)

Reggel lazítottunk az óceánt és a benne néha feltűnő bálnákat nézve és vártuk, hogy Sam és Drew megérkezzen, meg a buszon alakítgattunk még pár dolgot, például beépítettük a tetőről lenyitható dvd-lejátszót, így szinte már luxusbuszunk van :)

Ez volt az első hosszú út (6 óra), és természetesen nem sikerült időben elindulni. De végülis nem volt gond, mert a koncert későn kezdődött. Na itt nem sokan voltak, bár ezt mondták is előre, hogy Los Angeles környéke nem túl jó helyszín punkbulikra, de muszáj volt játszani pár koncertet, hogy összejöjjön elég pénz benzinre a távolabbi állomásokhoz.

A koncert után a Neutralboy dobosának a lakásába mentünk Los Angelesbe, ahol eltöltöttünk egy laza órát parkolóhel kereséssel... Rose és az utánfutó nagyon nagy, ezzel még lesznek problémák máshol is az úton.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr315607296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása