HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.12.08. 00:55 gdustour

49. nap, Austin (TX)

Korán keltünk, fél8 körül, mert hosszú út várt ránk. Megreggeliztünk, megállapítottuk, hogy rossz idő lesz egész nap, újra előkerültek a kabátok. De legalább nem nekem kellett vezetnem, az előző napi 11 órás vezetés után Dave bevállalta ennek a napnak a nagy részét. Az egyik pihenőnél találkoztunk 2 kamionsofőrrel, akik szeretik az ilyen zenét, és mondták, hogy Austinban laknak, jöttek volna a koncertre ha nem kéne dolgozniuk. Végül bevásároltak pólókat, CD-t, bakelitet, jó arcok voltak. Az utolsó órára vettem csak át a vezetést, menet közben láttunk egy nagy farmot antilopokkal, szarvasokkal, mindenféle állattal. Ez érdekes volt, de aztán mondták a többiek, hogy valószínűleg vadászfarm, úgyhogy ezek az állatok csak azért vannak ott, hogy levadásszák őket... ez azért így már nem annyira mókás. Aztán megérkeztünk a helyre, és jött a meglepetés: szabadtéri koncert. Nem lenne ezzel baj, ha nem kb 10 fok lenne és szél. A bepakolásnál meg a hangolásnál végig ment a viccelődés, igazából mindenki csak nevetett folyamatosan a dolgokon. És mindenki cserélni akart a Get Deaddel, hogy minél korábban játszhasson :)

De persze a sorrend valójában nem változott, és így hamarosan kezdődött is a koncert. Előtte még volt egy kis időnk inni egy forró koktélt (kb tea whiskey-vel), meg egy kis whiskeyt csak hogy ne fázzunk. A koncert nem tartozott a legjobbak közé, mert a hideg miatt a gitárok elhangolódtak, meg persze a közönség se volt nagyon aktív. Aztán a többi zenekar alatt főleg bent sztorizgattunk, kicsit még el is szundítottam. Persze a szokásos crowdsurf-ömet megcsináltam a Johnny Quest számra. A koncertek vége után elmentünk egy rap-buliba, megnéztünk 1-2 fellépőt, jó volt ezt is megtapasztalni, kis színpad, fekete srácok nyomják a rap-et, a többiek meg élvezik. Szerintem csak mi voltunk fehérek :) Aztán átmentünk még 1-2 bárba mire megtaláltuk a Less Than Jake és a Masked Intruder pár tagját. Ott még elvoltunk kb 1 órát, iszogattunk, pingpongoztunk. Kicsit felmentünk még a Less Than Jake buszra egy kicsit, ahol pizzáztunk, meg beszélgettünk, aztán mentünk a kisbuszhoz. Ott indulás előtt kialakult egy kis bodysurf :) de hamarosan megérkeztünk a szállásunkra, ahol nem találtam meg a hálózsákomat, de szerencsére meleg volt, így egy takaró elég volt erre az estére.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr165680992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása