HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.10.31. 01:46 gdustour

5. nap, próba

Keddre próba volt betervezve, aminek az időpontja folyamatosan módosult, és kiderült, hogy Sam (Get Dead énekes) nem is tud jönni, de akkor is muszáj volt próbálni, hogy meglegyen a bemelegítés, illetve Mike ki akarta próbálni az új erősítőjét. Ez utóbbi nem ment túl sikeresen, jól szól, de van valami fura zaj, amit nem tudtunk eltűntetni belőle. A döntés az lett, hogy visszük mindkettőt és egyelőre az új lesz a tartalék, aztán majd meglátjuk hátha az úton valamikor lesz idő megjavítani. De ezzel még nem volt vége a gondoknak, az időpontmódosításoknak az lett a vége, hogy hiába profi próbateremkomplexum a hely, nem volt szabad terem akkor amikor odaértünk, de végül ez megoldódott, hogy a színpad termet kaptuk, ahol a Rancid is szokott próbálni turnék előtt (vagy legalábbis volt már rá példa :D). Itt végre újra találkoztam Scottyval (Get Dead dobos) is. Aztán megérkezett Timmy... egy nagy kötéssel a bal mutatóujján! Folytatta az ablakcserét, és sikerült elvágnia az ujját... 8 öltés! Na ekkor nem tudtuk, hogy mi lesz, de azt mondta, hogy rögtön utána kipróbálta és szerinte menni fog 3 ujjal a basszusgitározás, csak be kell gyakorolnia. Féltünk, mert azért sokszor játszik trükkös dolgokat, de úgy néz ki, hogy menni fog így is.

Utána még egyébként megbeszéltük, hogy előző nap este mindhármunknak volt egy ilyen érzése, hogy csak nehogy történjen valami a kezével... hát persze hogy bejött :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr35607294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása