HTML

Get Dead US Tour

Punkrock turné az USA-ban. Helyzetjelentések, beszámolók.

Friss topikok

Címkék

2013.10.31. 09:30 gdustour

13. nap, New Orleans (LA)

Hiába aludtam az egyetlen igazi ágyon, ráadásul egyedül a vendégszobában, így is kevés volt az alvás, mert 8-kor már kelni kellett. Szerencsére Mike mondta, hogy ő valamiért kipihentnek érzi magát, így aztán ő vezetett pár órát. Megálltunk enni egy hamburgert dél körül, akkor cseréltünk, és hamarosan megérkeztünk Lousianaba, ahol persze még nagyon sokat kellett mennünk New Orleansig. De legalább az út egész jó volt, láttam a Mississippit, ami elég jól nézett ki, de egyébként Texas nyugati része meg Lousiana egészen olyan, mint Európa.

Délután 6 körül érkeztünk meg a szállásadónkhoz aki vacsorával és sörrel várt. Volt egy kis extra időnk is mielőtt a klubba kellett volna mennünk, így mindenki meg tudott fürdeni, ruhákat is mostunk, kicsit lazultunk. 9-re mentünk a klubba, ahol elég soká kezdődött a buli, addig megnéztük ahogy a Boston Red Sox megnyeri a baseball ligát, és eldöntöttük, hogy nem megyünk másnap Gainesvillebe, hogy megnézzük a FEST 0. napját, hanem inkább halloweenozunk New Orleansban, ami nekem mindenképp jó hír, egy újabb koránkelős hosszú vezetés helyett egy jó buli. :) Az emberek egyébként már készültek aznap is, sokan beöltözve jöttek a koncertre. Ami aztán elég jó hangulatú is lett, ment a vedelés meg a táncikálás, főleg az utolsó bandára ami skapunk volt. Aztán a banda fele elment még partyzni, a másik felével hazamentünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdustour.blog.hu/api/trackback/id/tr135607595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása